Indeksfond Amerikanske Aktier – De bedste USA indeksfonde i 2024

Indeksfonde i Amerikanske aktier er blevet utroligt populære at investere i for mange investorer i de senere år. Derfor har vi i denne artikel lavet en liste med USA indeksfonde, så du kan finde de bedste indeksfonde i amerikanske aktier.

Du vil også lære hvilke fordele og ulemper der kan være ved amerikanske indeksfonde, og vi viser dig en række forskellige investeringsmuligheder for dig der potentielt ønsker at finde en passiv amerikansk indeksfond.

Bedste indeksfond amerikanske aktier i 2024

Disse 3 amerikanske indeksfonde er nogle af de mest populære og velkendte amerikanske indeksfonde, og det er også nogle af dem som mange investorer mener er de bedste indeksfonde i amerikanske aktier.

  • Dow Jones Indeks (DJ30) – 30 største aktieselskaber i USA og det ældste aktieindeks
  • S&P 500 indeks (SPX500) – Dette er det største amerikansk indeks med 500 af de største amerikanske aktier.
  • NASDAQ 100 (NSDQ100) – Nasdaq-100 er nogle af de største virksomheder der handles på NASDAQ baseret på markedsværdi.

Bedste handelsplatform til at købe amerikanske indeksfonde (2024)

Hvis du ønsker at købe amerikanske indeksfonde, så skal du finde en god handelsplatform at købe dem på. Vi anbefaler dig derfor, at du vælger en online handelsplatform så du ikke køber dine amerikanske indeksfonde igennem banken, fordi du betaler langt mere i kurtage og gebyr hos banken end du gør hos de fleste platforme.

Vi har nedenfor en liste med nogle af de populære handelsplatforme med billig kurtage, et gratis aktiedepot og god brugervenlighed, samt et stort udvalg af amerikanske indeksfonde.

Bedste aktieplatforme til køb af en USA indeksfond

  1. SaxoInvestor – Dansk handelsplatform med et stort udvalg af amerikanske indeksfonde med amerikanske aktier
  2. Capital.com – Her kan du handle indeksfonde igennem CFD’er, som primært er til Daytradere.
  3. Libertex – Simpel handelsplatform til at handle CFD’er.

Bedste amerikanske indeksefonde for 2024 (Opdateret liste)

Der findes flere amerikanske indeksfonde med amerikanske aktier. Nogle er gode og andre er mindre gode. Derfor har vi har også samlet nogle af de bedste amerikanske amerikanske indeksfonde.

Vi har opdateret vores liste med amerikanske indeksfonde og amerikanske aktie anbefalinger løbende.

Dow Jones indeks (DJ30)

Dow Jones Indekset er de 30 største aktieselskaber der findes i USA, og det er samtidigt det ældste aktieindeks, som blev stiftet tilbage i 1896.

amerikanske indeksfond med aktier

Du hører ofte omkring Dow Jones indekset, når du i nyhederne hører omkring økonomien i USA.

S&P 500 indeks (SPX500)

S&P 500 indekset indeholde 500 af de største amerikanske aktier, og blev stiftet tilbage i 1957.

S&P 500 indeks

For at en virksomhed bliver en del af S&P 500, så skal en virksomhed dog også levere overskud i mindst 4 kvartaler, og da der går mange år før en virksomhed kan generere profit, så er det ikke så nemt for dem at komme i S&P 500 indekset.

NASDAQ 100 (NSDQ100)

NASDAQ 100 er en af de indeksfonde med amerikanske aktier, som de fleste investorer kender til. Det indeks består af de 100 ikke-finansielle virksomheder som er børsnoteret på NASDAQ-børsen.

NASDAQ 100 indeks

Dette indeks blev skabt i 1985 og adskiller sig fra Dow Jones indekset, da der også kan være aktier fra andre lande i dette indeks, samt der ikke er nogle finansielle virksomheder deri.

Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du en række ofte stillede spørgsmål om aktie apps. Hvis du selv har et spørgsmål som ikke besvares herunder er du velkommen til at kontakte os direkte på vores kontaktside her.

Hvorfor købe indeksfonde med amerikanske aktier?

Indeksfonde med amerikanske aktier er blevet populære i de senere år, da der er mange der fortrækker at sprede deres investeringer på mange forskellige aktier, for at sikre at de ikke lægger alle æg i én kurv.

Hvordan finder jeg den bedste indeksfond med amerikanske aktier?

Det er svært at give et endegyldigt svar på hvilke indeksfonde med amerikanske aktier der er den bedste, men du kan se en samlet liste med indeksfonde med amerikanske aktier her

Skal jeg investere i en USA indeksfond?

En USA indeksfond er en indeksfond med aktier fra USA, og for mange så kan det være en fordel at sprede deres investeringer på mange forskellige aktier, hvilket en USA indeksfond giver dig muligheden for.