Indeksfond Amerikanske Aktier – De bedste USA indeksfonde i 2023

Indeksfonde i Amerikanske aktier er blevet utroligt populære at investere i for mange investorer i de senere år. Derfor har vi i denne artikel lavet en liste med USA indeksfonde, så du kan finde de bedste indeksfonde i amerikanske aktier.

Du vil også lære hvilke fordele og ulemper der kan være ved amerikanske indeksfonde, og vi viser dig en række forskellige investeringsmuligheder for dig der potentielt ønsker at finde en passiv amerikansk indeksfond.

Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Bedste indeksfond amerikanske aktier i 2023

Disse 3 amerikanske indeksfonde er nogle af de mest populære og velkendte amerikanske indeksfonde, og det er også nogle af dem som mange investorer mener er de bedste indeksfonde i amerikanske aktier.

  • Dow Jones Indeks (DJ30) – 30 største aktieselskaber i USA og det ældste aktieindeks
  • S&P 500 indeks (SPX500) – Dette er det største amerikansk indeks med 500 af de største amerikanske aktier.
  • NASDAQ 100 (NSDQ100) – Nasdaq-100 er nogle af de største virksomheder der handles på NASDAQ baseret på markedsværdi.

Bedste handelsplatform til at købe amerikanske indeksfonde (2023)

Hvis du ønsker at købe amerikanske indeksfonde, så skal du finde en god handelsplatform at købe dem på. Vi anbefaler dig derfor, at du vælger en online handelsplatform så du ikke køber dine amerikanske indeksfonde igennem banken, fordi du betaler langt mere i kurtage og gebyr hos banken end du gør hos de fleste platforme.

Vi har nedenfor en liste med nogle af de populære handelsplatforme med billig kurtage, et gratis aktiedepot og god brugervenlighed, samt et stort udvalg af amerikanske indeksfonde.

Bedste aktieplatforme til køb af en USA indeksfond

  1. eToro – Populær handelsplatform, med et stort udvalg af indeksfonde med amerikanske aktier
  2. SaxoInvestor – Dansk handelsplatform med et stort udvalg af amerikanske indeksfonde med amerikanske aktier
  3. Capital.com – Her kan du handle indeksfonde igennem CFD’er, som primært er til Daytradere.
  4. Libertex – Simpel handelsplatform til at handle CFD’er.

Vi anbefaler eToro når du skal købe dine USA indeksfond med amerikanske aktier. En stor fordel ved at købe amerikanske indeksfonde på eToro er, at du får rig mulighed for at vælge imellem de store og mest populære amerikanske indeksfonde i amerikanske aktier.

Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Guide til køb af indeksfonde i amerikanske aktier

Hvis du allerede kommet godt i gang med at investere i aktier på en handelsplatform som giver dig muligheden for at købe amerikanske udbytteaktier, så kan du bare læse videre i denne artikel. Men er du ikke begyndt at handle endnu, så kan du med fordel følge vores trin for trin guide, så du har fået adgang til en platform, som giver dig muligheden for at købe amerikanske indeksfonde.

Nedenfor kan du med vores trin for trin guide se hvordan du både finder og investere i en amerikansk indeksfond.

1. Vælg en handelsplatform til at købe amerikanske indeksfond

Hvis du skal købe amerikanske indeksfonde, så skal du bruge en handelsplatform som giver dig muligheden for at handle disse amerikanske indeksfonde. Du bestemmer helt selv om du vil købe forskellige indekser som fokuserer på amerikanske aktier eller blot amerikanske aktier.

Vi anbefaler platformen eToro, hvor du kan købe og sælge amerikanske indeksfonde med amerikanske aktier til lav kurtage.

2. Opret din konto

Når du lander på eToro’s hjemmeside, så skal du indtaste dine informationer. Du skal bare skrive dit brugernavn, e-mail og derefter lave en adgangskode. Du kan også blot vælge at oprette en konto ved at bruge din facebook-konto.

Så snart du har oprettet din konto, så skal du lige bekræfte din e-mail adresse og få verificeret kontoen. Så snart din konto er blevet oprettet, kan du købe dine første amerikanske indeksfonde.

indtast informationer

Så snart du er kommet ind på kontoen, så skal du indbetale penge på din eToro konto. Det er yderst nemt og du gør det ved at klikke i nederst på siden, på knappen ”Indbetal penge”, uanset om det er på mobiltelefonen eller computer.

Derefter vil der komme et nyt vindue, hvor du kan overføre penge til kontoen, med enten betalingskort, Paypal eller en Bankoverførsel.

Du kan starte for kun 50$ (Cirka 300 kroner ) hvis du vil overfører med enten Kreditkort eller PayPal.

Nu kan du købe din første indeksfond med amerikanske aktier.

indsæt penge

3. Find din indeksfond med amerikanske aktier

Når du skal finde den indeksfond med amerikanske aktier du vil købe, så er det på eToro utrolig nemt at komme i gang med. Øverst på siden, kan du i søgefeltet søge efter den amerikanske indeksfond som du vil købe.

Længere nede her på siden har vi en liste med indeksfonde med amerikanske aktier som du kan købe, og som vi mener er gode amerikanske amerikanske indeksfonde.

indeksfond amerikanske aktier

På screenshottet ovenfor kan du se hvordan du finder de forskelle amerikanske indekser.

bedste amerikanske indeksfonde

På overstående screenshot kan du se de forskellige indekser og hvilke lande deres aktier er fra. Her vælger du blot dem som der står USD ud fra.

4. Køb indeksfonde med amerikanske aktier

Det næste du skal gøre nu er, at finde ud af hvor mange penge du ønsker at købe for.

Du kan købe indeksfonde for ned til 200$ (cirka 1200 kr.).

Når du køber en indeksfonde igennem eToro, så køber du dem som en CFD’er, hvilket betyder at du har gearing på din handel. På nedstående screenshot har du en gearing på x20 og skal derfor indbetale 200 dollars for at åbne en handel.

Når du klikker på ”Indbetal nu” eller ”Handl” så investerer du i indekset.

amerikanske indeksfonde

Bedste amerikanske indeksefonde for 2023 (Opdateret liste)

Der findes flere amerikanske indeksfonde med amerikanske aktier. Nogle er gode og andre er mindre gode. Derfor har vi har også samlet nogle af de bedste amerikanske amerikanske indeksfonde. På eToro kan du købe disse indeksfonde.

Vi har opdateret vores liste med amerikanske indeksfonde og amerikanske aktie anbefalinger løbende.

Dow Jones indeks (DJ30)

Dow Jones Indekset er de 30 største aktieselskaber der findes i USA, og det er samtidigt det ældste aktieindeks, som blev stiftet tilbage i 1896.

amerikanske indeksfond med aktier

Du hører ofte omkring Dow Jones indekset, når du i nyhederne hører omkring økonomien i USA.

Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

S&P 500 indeks (SPX500)

S&P 500 indekset indeholde 500 af de største amerikanske aktier, og blev stiftet tilbage i 1957.

S&P 500 indeks

For at en virksomhed bliver en del af S&P 500, så skal en virksomhed dog også levere overskud i mindst 4 kvartaler, og da der går mange år før en virksomhed kan generere profit, så er det ikke så nemt for dem at komme i S&P 500 indekset.

Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

NASDAQ 100 (NSDQ100)

NASDAQ 100 er en af de indeksfonde med amerikanske aktier, som de fleste investorer kender til. Det indeks består af de 100 ikke-finansielle virksomheder som er børsnoteret på NASDAQ-børsen.

NASDAQ 100 indeks

Dette indeks blev skabt i 1985 og adskiller sig fra Dow Jones indekset, da der også kan være aktier fra andre lande i dette indeks, samt der ikke er nogle finansielle virksomheder deri.

Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du en række ofte stillede spørgsmål om aktie apps. Hvis du selv har et spørgsmål som ikke besvares herunder er du velkommen til at kontakte os direkte på vores kontaktside her.

Hvorfor købe indeksfonde med amerikanske aktier?

Indeksfonde med amerikanske aktier er blevet populære i de senere år, da der er mange der fortrækker at sprede deres investeringer på mange forskellige aktier, for at sikre at de ikke lægger alle æg i én kurv.

Hvordan finder jeg den bedste indeksfond med amerikanske aktier?

Det er svært at give et endegyldigt svar på hvilke indeksfonde med amerikanske aktier der er den bedste, men du kan se en samlet liste med indeksfonde med amerikanske aktier her

Skal jeg investere i en USA indeksfond?

En USA indeksfond er en indeksfond med aktier fra USA, og for mange så kan det være en fordel at sprede deres investeringer på mange forskellige aktier, hvilket en USA indeksfond giver dig muligheden for.