Amerikanske aktietips – Se Amerikanske aktie anbefalinger for 2023

Amerikanske aktietips og Amerikanske aktie anbefalinger kan være svære at finde, og det er ikke altid nemt at finde de bedste Amerikanske aktier i 2023. Derfor har vi her lavet en liste med nogle spændende Amerikanske aktier, som du kan læse meget mere om i denne artikel.

Der findes utroligt mange Amerikanske aktier som både falder og stiger, så derfor giver vi dig et overblik over nogle aktietips som både kan passe for dig med en lang- og kortsigtede aktiestrategi. Når du kigger efter Amerikanske aktie anbefalinger og Amerikanske aktietips, så er det naturligvis meget vigtigt at du selv laver din egen research også. Men med vores liste med spændende Amerikanske aktier, får du nogle interessante muligheder, som du finder på listen længere nede.

Amerikanske Aktie anbefalinger for marts 2023

  1. Apple – Apple er nogle af de mest populære amerikanske aktier og for mange investorer en fast del af deres portefølje.
  2. Tesla – Tesla er blandt en af de meget spændende aktier for mange danskere, især da deres aktie er steget meget i de senere år.
  3. Coca-Cola– Coca-Cola aktierne er også nogle af de mest populære amerikanske aktier, som årligt giver et udbytte til deres aktionærer.

Bedste handelsplatforme at købe gode Amerikanske aktier på (2023)

Her giver vi dig nedenfor en liste med nogle af de bedste handelsplatforme, når du skal købe gode Amerikanske aktier, uanset om du vælger vores Amerikanske aktietips eller generelt bare ønsker at handle aktier. Platformene er udvalgt efter deres brugervenlighed, priser samt udvalget af aktier m.v. hvor du får adgang til Amerikanske aktier på vores liste.

Se listen nedenfor, når du vil søge efter de forskellige Amerikanske aktie anbefalinger

  • eToro – eToro er nok største handelsplatform til handel med aktier.
  • SaxoInvestor – Saxoinvestor er en populær dansk handelsplatform med kæmpe udvalg af Amerikanske aktier
  • Capital.com – Capital.com er en populær Daytrading platform, hvor man kan handle med CFD’er.

Disse overstående 3 platforme har et stort udvalg af spændende Amerikanske aktier og bare aktier generelt. Derudover så har de en brugervenlig platform, hvor du som både en nybegynder og erfaren investor kan komme nemt i gang med at handle aktier igennem dem.

Alle de Amerikanske aktieanbefalinger i artiklen her, kan købes på disse platforme.

eToro er vores anbefalede platform, som vi har kåret som den bedste platform til aktiehandler. Du betaler nemlig kun 0 kr. i kurtage ved køb af aktier, og med kombination af deres meget brugervenlige handelsplatform gør den som en oplagt platform når du skal købe gode amerikanske aktier.

Vælg en konto med Amerikanske aktie anbefalinger

Det første du bør gøre inden, at du kan bruge vores Amerikanske aktieanbefalinger, er at finde en platform hvor du kan få Amerikanske aktietips og generelt finde spændende Amerikanske aktier.

Der findes utroligt mange handelsplatforme som tilbyder forskellige aktietips, men her fortrækker vi uden tvivl eToro, som også er en såkaldt social Trading handelsplatform, hvor du kan læse omkring de andre investorers erfaringer og derved også holdninger omkring forskellige aktier. Det kan være, at det er der hvor du finder de nyeste Amerikanske aktietips.

Indsæt penge

Det første du skal gøre, er at indsætte penge på din eToro konto. Det gør du ved at klikke nederst i venstre hjørne, hvor der står: ”Indbetal penge

Du kan mindst overføre 50 dollars (cirka 300 kr.) med enten kreditkort, Paypal eller bankoverførsel.

Så snart du har gjort det, kan du bruge de gode Amerikanske aktieanbefalinger og fuldstændig uden at du skal betale nogen form for kurtage når du køber dine aktier.

Sådan køber du de bedste Amerikanske aktier

For at købe de bedste Amerikanske aktier, så skal du udvælge hvilke Amerikanske aktie anbefalinger du ønsker at følge. Nedenfor har jeg valgt Coca Cola aktier, så du kan se hvor nemt det er.

coca cola aktier

Alt du skal gøre, når du skal købe aktier på handelsplatformen eToro er, at du skal søge i toppen af sidens søgefeltet.

coca cola aktie

Derefter skal du blot vælge hvor mange aktier du vil købe eller hvor mange penge du vil købe aktien for. Efterfølgende skal du klikke på knappen ”Indbetal nu” hvis du endnu ikke har overført penge til din eToro konto, eller klikke på ”Indstil ordre” hvis du allerede har overført penge til kontoen.

Nu ejer du dine Amerikanske aktier.

Bedste Amerikanske aktier 2023

Der findes utroligt mange Amerikanske aktier på eToro, som du har mulighed for at investere dine penge i. Vi har derfor valgt, at givet dig et simpelt samlet overblik over nogle Amerikanske aktietips med nogle af de bedste Amerikanske aktier hvis man kigger på handelsvolumen.

Herunder har vi et udvalg af nogle af de aktier vi mener er blandt de bedste Amerikanske aktier i 2023. Du kan også se vores liste med amerikanske udbytteaktier her.

Apple

apple aktie

Apple aktier er blandt nogle af de mest populære amerikanske aktier, og ofte er de også på listerne over amerikanske aktie anbefalinger, fordi de i mange år har haft øget omsætning og deraf også en stigende aktiekurs. Intet tyder på at Apple produkter bliver mindre populære i fremtiden.

Tesla

tesla aktie

Tesla aktier er også blandt nogle af de amerikanske aktier som oftest er på listerne over amerikanske aktietips. Når man er på jagt efter gode amerikanske aktier, så kan man ikke undgå at falde over Tesla aktier, som især har fået medvind i de senere år eftersom el-biler forventes at blive den fremtidige bil med el som brændstof. Derfor mener mange investorer at Tesla aktier er blandt nogle af de bedste amerikanske aktier.

Visa

visa aktier

Du kender sikkert Visa og har måske endda selv et Visa kreditkort. Visa har haft massiv vækst i mange år efterhånden, og de bliver mere og mere udbredt globalt. Visa har siden deres børsnotering haft en stigende aktiekurs og har derfor også været en af de bedste amerikanske aktier i mange aktionærers portefølje. Det er også en aktie der giver udbytte, hvilket for mange investorer også kan være et plus.

Coca Cola aktier

coca cola aktie

Coca Cola aktier er blandt de helt kendte og spændende amerikanske aktier. Coca cola aktier har også været blandt nogle af investorernes favoritter i mange år, især da de i de seneste 30 år har haft et stigende udbytte til deres investorer, som sikre at investorerne løbende bliver belønnet økonomisk for at investere i aktier.

AMD

amd aktie

AMD er en af de helt store amerikanske virksomheder, som ikke så mange af os danskere måske kender til. AMD aktier er blandt nogle af de spændende amerikanske aktier, hvor du investerer i en virksomhed som producere computertips til både computere og mobiltelefoner. AMD har ikke særligt mange konkurrenter, men den nok mest kendte er ”Intel” som har tabt en af deres største kunder, nemlig Apple, da Intel ikke har været innovative nok. Så hvis AMD kan tage flere markedsandele, så kan fremtiden blive rigtig lys for AMD og blive en rigtig god amerikansk aktie.

Alphabet Inc. (Google)

alphabet google aktie

Alphabet Inc, bedre kendt som ”Google” er uden tvivl også nogle af de mest kendte amerikanske aktier, og ligger også på mange lister over amerikanske aktietips. De har opnået massiv vækst og levere store overskud år efter år. De har også haft en massiv stigning i deres aktiekurs, hvilket uden tvivl også har gjort den interessant for mange investorer.

Hvordan vælger du spændende Amerikanske aktier?

Det kan være ret svært at finde gode amerikanske aktieanbefalinger på gode Amerikanske aktier, da der findes så utroligt mange spændende aktier. Vi er ikke investeringsrådgivere, så derfor er vores Amerikanske aktieanbefalinger og aktietips udelukkende nogle aktier som vi selv mener er gode og spændende aktier, og som vi også personligt tror på vil stige i fremtiden. Vi følger altid dagligt med i de finansielle markeder og deler naturligvis også informationerne med dig.

Du bør selvfølgelig altid selv holde øje med de forskellige virksomheder, som du vil investere i, så du altid kan læse de nyheder der findes omkring virksomhederne og så du altid er helt up to date. Derudover så er det også meget vigtigt, at du finder ud af om virksomhederne du vil købe aktier i, rent faktisk tjener penge. Du kan derfor med fordel tjekke deres regnskaber igennem, for herefter at kunne vurdere om du tror, at virksomhedens fremtidige økonomi ser positiv ud.

Du kan også med fordel holde løbende øje med vores liste her på siden, hvor du også kan finde nogle af de bedste Amerikanske aktier, og efterfølgende selv lave din research inden du køber de aktier som du vurderer er gode Amerikanske aktier.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor finder jeg Amerikanske aktie anbefalinger?

Du bør altid lave din egen aktiestrategi, så det er langt lettere at udvælge de gode Amerikanske aktie anbefalinger for dig. Du kan se vores liste med amerikanske aktie anbefalinger her

Hvordan finder jeg gode amerikanske aktietips?

For at du kan vurdere om du har fundet nogle gode amerikanske aktietips, så bør du undersøge virksomhederne grundigt og se om de kan passe ind i din egen aktiestrategi.

Hvor køber jeg de spændende amerikanske aktier?

For at købe de spændende amerikanske aktier, så skal du vælge en handelsplatform at handle dine aktier på. Du kan læse hvor du kan købe de spændende amerikanske aktier med vores amerikanske aktietips her.

Hvordan køber jeg de bedste amerikanske aktier?

Der findes utroligt mange forskellige måder at købe dine aktier på, men for at købe de bedste amerikanske aktier, så skal du vælge en handelsplatform som tilbyder de forskellige amerikanske aktier og som er nem og billigt at bruge. Vi anbefaler eToro.

Hvordan kan jeg købe de bedste amerikanske aktier?

Du kan kigge på vores amerikanske aktieanbefalinger for at finde nogle interessante aktier. Herefter skal du sætte dig ind i de forskellige amerikanske aktier, for at se hvilke der er de bedste amerikanske aktier for dig.